Παγκοσμια μακροοικονομια και αγορές
Καλησπέρα......
1554 αναγνώστες
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010
13:36

 

Η συγκεκριμένη κυβέρνηση ήλπιζε ότι θα σπρώξει την χρεοκοπία προς το Β' ή Γ' τριμηνο του 2011. Φαίνεται όμως να βλέπουν οτι δεν θα τα καταφερουν φέτος το Φθινόπωρο. Ισως αυτό προκαλέσει εξελίξεις πολύ γρηγορότερα απο ότι πιστεύουμε. Οταν τελος πάντων ερθει αυτή η ώρα ....... θελει ψυχραιμία και περισυλλογή.

Ως κοινωνία θα προσαρμοστουμε βιαίως στην πραγματικοτητα και αυτό θα φέρει αναταράξεις. Μπορεί να πονέσουμε πολύ αλλα για πρωτη φορά μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι οτι θα αλλάξουμε (με το ζορι) προς το καλυτέρο. Υπομονή γιατί η γέννα του νέου θα έχει επιπλοκές. Ευτυχώς που οι "κακοι" κατα τους αριστερους συμμαχοι και εταίροι μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε οσο το δυνατον ποιο γρήγορα τα προβλήματα μας.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

03/06 13:58  cornelsen
"Ευτυχώς που οι [...] συμμαχοι και εταίροι μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε οσο το δυνατον ποιο γρήγορα τα προβλήματα μας."
... όπως έγινε σε δεκάδες περιπτώσεις χωρών στο παρελθόν, να συμπληρώσω εγώ.
04/06 07:51  jgeorg
Στις 28 Ιουνίου οι τράπεζες θα επιστρέψουν 24 δις ευρώ καθώς λήγει η δημοπρασία παροχής ρευστότητας που είχε πραγματοποιήσει για ένα χρόνο η ΕΚΤ στις 28 Ιουνίου του 2009.
Οι ελληνικές τράπεζες άντλησαν 24 δις ευρώ.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις